Diensten

APK

AutoService Lamprecht in Elst voert voor elk merk en type auto een APK-keuring uit. De kosten van uw APK staan vast en u krijgt vooraf een prijsopgave van eventueel bijkomende noodzakelijke reparatiewerkzaamheden aan uw auto. De kosten voor de APK zijn inclusief afmelden en exclusief een roetmeting voor dieselauto's.

AIRCO REPARATIE EN CONTROLE

Werkt uw airco niet goed? Te koude of te weinig lucht uit de ventilatie roosters? Of komt er een muffe lucht uit de airco wanneer uw hem aanzet? Dan is het de hoogste tijd om de airco te laten nakijken en of laten opfrissen! Het verhoogt niet alleen het rijcomfort maar zorgt er ook voor dat u weer fris de weg op kunt. Dit voorkomt later hoge reparatiekosten. Wij helpen u graag weer fris de weg op!

STORINGEN

Storingen verhelpen en uitlezen met de computer is 1 van onze specialiteiten. Indien er storingen zijn kan uw auto uitgelezen worden met onze speciale apparatuur. Veel voorkomende storingen zijn het branden van controlelampjes, slecht lopen van de motor, airbag storingen & het niet functioneren van de airbag. Kort om, bij AutoService Lamprecht bent u aan het juiste adres voor al uw auto storingen!

BANDEN WISSELEN

Voor uw eigen veiligheid en de de veiligheid van andere weggebruikers moet u uw banden aanpassen aan de weersomstandigheden. Dat betekent zomerbanden in de zomer en winterbanden in de winter. AutoService Lamprecht in Elst biedt u een snelle en zeer voordelige service voor het wisselen van uw banden.

VERSNELLINGSBAKKEN REPARATIE / REVISIE

Een complete revisie is niet altijd nodig. Soms is er een klein technisch of elektronisch probleem. Bij niet gespecialiseerde autobedrijven kan het voorkomen dat uw hele bak vervangen wordt. De hoge kosten die daaraan verbonden zijn, zijn overbodig. De kennis en ervaring van AutoService Lamprecht zorgen ervoor dat er snel een diagnose gesteld kan worden. Wat lijdt tot dat we alleen de benodigde onderdelen vervangen of repareren.

Mocht er wel een revisie nodig zijn voor uw handgeschakelde of automaat versnellingsbak dan bent u bij ons aan hét juiste adres! Wij geven 3 maanden tot 1 jaar garantie op alle geleverde auto en transmissie onderdelen. Tevens is er de mogelijk uw revisie versnellingsbak door AutoService Lamprecht te laten inbouwen.

DISTRIBUTIE RIEMEN / KOPPELINGEN

Wij zijn de SNELSTE in het repareren en vervangen van uw koppeling.
Bijna alle koppelingsets uit voorraad leverbaar. SNEL en GOEDKOOP met garantie!
Ook zijn we gespecialiseerd in alle merken distributie riemen. Wij kunnen op een snelle en duurzame wijze uw distributie riem vervangen tegen dealer kwaliteit voor ZEER SCHERPE PRIJZEN !

MOTOR (REVISIE) & ONDERHOUD

Een complete motor revisie is in veel gevallen helemaal niet nodig. Een "slecht" lopend motorblok kan heel veel oorzaken hebben. Vaak is een juiste afstelling of een kleine reparatie al voldoende om uw motorblok weer goed te laten lopen! Mochten de cilinders of cilinderkoppen zwaar beschadigd of versleten zijn, is een volledige revisie of volledige vervanging wel noodzakelijk.

Voor alle overige onderhoudswerkzaamheden kunt u ook bij ons terecht. Dit kan een kleine of grote onderhouds beurt zijn, een trekhaak monteren of een lampje vervangen. U bent bij AutoService Lamprecht aan het juiste adres.

U bent bij ons GOEDKOPER uit en bij ons krijgt u PERSOONLIJKE service!

Kom langs, bel of neem contact op via het contactformulier voor een afspraak.
De verse koffie staat altijd klaar!

Kleine- grote beurt AutoService Lamprecht

u kunt bij ons terecht voor het Controle/vullen en Reparatie van uw Airco Systeem

Vanaf €75,- Ex. Btw

Distributie of Koppeling, tegen scherpe prijzen!

Airco checken of verfrissen - AutoService Lamprecht
Autoservice lamprecht

Wij kunnen snel, deskundig en duurzaam alle reparaties verrichten aan uw auto.
Tevens kunt u bij ons terecht voor regulier onderhoud en APK klaarmaken van uw auto.

Storingen verhelpen en uitlezen met de computer is 1 van onze specialiteiten.
Ook exclusieve auto's zijn door jarenlange ervaring bij ons in vertrouwde handen.

Onderhoud AutoService Lamprecht
Onderhoud AutoService Lamprecht

contactgegevens

Autoservice Lamprecht

Nijverheidsweg 5
6662 NG Elst (Gld)

Tel: 0481-353515
Fax: 0481-353634
Gsm: 06-53357982

info@autoservicelamprecht.nl

snel op weg

<< Bel ons
<< Wat vindt u van ons
<< Stuur ons een mail
<< Word onze vriend